bannersallETPA (1)

Αρχική σελίδα

Η λέξη έλμον σήμαινε κράνος και το κορινθιακό κράνος αποτελεί σήμα κατατεθέν της εταιρείας μας. Για τον Έλληνα η πανοπλία του δεν αποτελούσε μόνο τον οπλισμό του αλλά και την ταυτότητα, την ιδιοσυγκρασία και τη συνείδησή του ως πολίτη. Αντιπροσώπευε το θάρρος και την πίστη στα ιδανικά του. Εμπνεόμενοι από την ίδια αυτή αντίληψη, δημιουργήσαμε το 2005 την εταιρεία που συγκαταλέγεται σήμερα στους πρωτοπόρους της αμυντικής βιομηχανίας παγκοσμίως, ειδικευόμενοι στην ασφάλεια και την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Αυτό είναι το πιστεύω μας: Η Elmon προστατεύει.

Η Ιστορία μας

Η ELMON Α.Ε. ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την εξέλιξη και την κατασκευή υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας λύσεων για τη θωράκιση του σώματος με αποδέκτες τα σώματα ασφαλείας όλου του κόσμου. Η στενή συνεργασία μας με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου εγγυάται και προδιαγράφει την αναπτυξιακή μας πορεία. Για όλες τις αντιβαλλιστικές λύσεις χρησιμοποιούνται μόνο τα πλέον προηγμένα υλικά. Διαθέτουμε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και η ποιότητα των προϊόντων μας διασφαλίζεται σύμφωνα με τα Πρότυπα ISO 9001, 14001 και AQAP 2110

Δράση

Όραμα

Τα προϊόντα της ELMON πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας γεγονός που αποτελεί το αποτέλεσμα των συνεχών επενδύσεών μας στη βελτίωση της παραγωγικής διαδικασίας. Για να διασφαλίσουμε τις συγκεκριμένες υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και τις μεγαλύτερες δυνατότητες παραγωγής, μετεγκατασταθήκαμε στις νέες μας ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (30.000 m2) στην Παιανία Αττικής, όπου συγκεντρώσαμε όλες τις παραγωγικές μας δραστηριότητες.

4 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ «ΚΛΕΙΔΙΑ» ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ELMON ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ

  • Ανάλυση Αγοράς
  • Σύνταξη Εκτελεστικής Προσφοράς
  • ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • Υψηλό ποσοστό επιτυχίας

Αποστολή